SITEMAP
STORE DRENGE
OVERSTøRRELSER
8XL
OVERSIZE
STORE PIGER
STORT TøJ
TøJ TIL STORE DRENGE
9XL
2XL
6XL
STORE STøRELSER
STORE DAMER
KINGSIZE
TøJ STORE STøRRELSER
5XL
JEANS XL
STORE MæND
4XL
BIGSIZE
OVERSTøRELSER
TøJ TIL STORE PIGER
7XL
STORE STøRRELSER
3XL
TøJ TIL STORE MæND
10XL
                STORE DAMER - storstil.dk - din butik med STORE DAMER
storstil er specialiseret i salg af STORE DAMER til private. tøj mv. i store størrelser til både damer og herrer.
 
 
Anders Hempler startede storstil  i 2004, efter han var flyttet hen til et sted, hvor der var langt til nærmeste STORE DAMER specialbutik med herretøj i ”behagelige” størrelser. I stedet for at blive frustreret over manglende STORE DAMER og lange køretider, når han skulle have nyt tøj, valgte han i stedet at starte op med salg af STORE DAMER og handel over internettet med (mest) herretøj. På den måde kunne han både skaffe gode STORE DAMER til sig selv og glæde andre i samme mangel på STORE DAMER.
 
Vi er glade for, at vores kunder har modtaget storstil og vores STORE DAMER, så godt. For at imødekomme de kunder, der har efterspurgt STORE DAMER, hvor man kan komme og se, prøve og føle STORE DAMER, har vi august 2006 opstartet et showroom med STORE DAMER i Strib - en hyggelig gammel færgeby lige ved den nye lillebæltsbro (på Fynssiden). Samtidig har vi valgt at gøre meget mere ud af STORE DAMER til damerne.
 
Fordi Anders kender de typiske problemer der er ved køb af STORE DAMER og gerne selv vil have noget, der er i orden, har vi valgt at sætte en ære i altid at have STORE DAMER af høj kvalitet.
 
Fx sælger vi STORE DAMER fra Camus. De har en stor del af deres salg af STORE DAMER til erhvervslivet, som typisk har meget høje krav til farveægthed og slidstyrke. Derfor er STORE DAMER fra Camus også forberedt til tryk, hvis du har lyst til at ”lege” lidt med farver og mønstre på dit tøj. Alligevel er priserne på STORE DAMER holdt nede (bl.a. pga. deres enkle design som er let anvendeligt i hverdagen).
 
Vi har også mange gode STORE DAMER fra andre leverandører, hvor farver eller mønstre allerede er sat sammen. Vi prøver at ramme bredt mht STORE DAMER, så der skulle være noget for næsten enhver smag. De gode basis STORE DAMER er gennemgående flere år i træk. Andre STORE DAMER er sæsonvarer og sælges så længe lager haves (eller kan skaffes).
 
På trods af vores udvælgelsesprocedurer kan der alligevel ind imellem forekomme STORE DAMER, som ikke er gode nok. Hvis STORE DAMER skulle ske for dig, vil vi sætte pris på at få det at vide. Dels vil vi naturligvis kompensere dig, men det giver os også mulighed for at give tilbagemelding til vores leverandører, så lignende fejl på STORE DAMER forhåbentlig kan undgås fremover.
 
Vi gør sig altid umage for at have de rigtige STORE DAMER i store størrelser i god kvalitet og til mindre priser.
 
Hvis du alligevel savner STORE DAMER på vores hjemmeside, er du velkommen til at henvende dig. Vi vil nemlig så vidt muligt gerne matche vores kunders ønsker og behov for STORE DAMER.
 
Derfor arbejder vi også løbende på at udvide vores sortiment af STORE DAMER. I øjeblikket dækker vi på herresiden STORE DAMER op til 10XL (dog kun 8XL i sportstøj). På damesiden har vi sportstøj og STORE DAMER op til 8XL og øvrige varer til størrelse 5XL eller 6XL (svarende til størrelse 60 / 64).
 
Med fokus på funktionalitet og kvalitet i vores STORE DAMER, er der gode muligheder for at matche på kryds og tværs blandt fx sweatshirts, STORE DAMER, bluser, jeans eller pæne bukser og skjorter.  Vi skaffer gerne specielle STORE DAMER hjem til vores kunder, fx lækre læderveste i høj kvalitet eller specialsyede bukser.
 
Vi sælger naturligvis også tilbehør til STORE DAMER. Fx kan man i ekstra størrelse også få en flot butterfly, tøjklemmer, STORE DAMER, elegante bælter eller flotte seler.
 
Vores bælter (og punge mv.) er i ægte læder, STORE DAMER og produceret i Danmark efter gode, håndværksmæssige traditioner. Derfor er der lidt længere leveringstid (1-1½ uge) på STORE DAMER, men produktionen er også meget fleksibel, så vi kan håndtere specielle ønsker på STORE DAMER. Og hvis du vil vide, hvor koen har græsset, så klarer vi også det!
 
Du er altid velkommen til at prøve dit STORE DAMER i Strib, og vi er glade for at hilse på vores kunder. En del har valgt at besøge os for at afprøve forskellige STORE DAMER og mærker for at vælge "favoritterne". Derefter kan de samme STORE DAMER genbestilles på internettet. Du vælger selv, hvordan du vil handle dit STORE DAMER.
 
Storstil - din leverandør af STORE DAMER.
Bemærk, at storstil  er godkendt af E-handelsfonden som en virksomhed, der overholder strenge regler for internethandel. 

Valid HTML 4.01!

Search on google Google