SITEMAP
SUNWILL
DELUCA
STRøMPER
HONEYMOON
MORGENKåBE
BLUSER
BUKSER
TOCAN
SPORTSTøJ
TRUSSER
VEST
JEANS XL
FRAKKER
BADETøJ
STORE STøRRELSER
NEDERDELE
BUTTERFLY
STORE STøRELSER
BEKLæDNING
BH
HERRETøJ
GURO
STORT TøJ
TEXLINE
PYJAMAS
BæLTER
KAMRO
STORE PIGER
FLEECE
COWBOYBUKSER
JUPITER
STORE DRENGE
TøJ
STRIK
NATTøJ
PENGEPUNG
GOZZIP
GREEN DUCK
BADEKåBE
SELER
DAMETøJ
JAKKER
ZAZAR
UNDERTøJ
T-SHIRTS
CAMUS
STORE MæND
JEANS
                        VEST -
Fordi Anders kender de typiske problemer der er ved køb af VEST og gerne selv vil have noget, der er i orden, har vi valgt at sætte en ære i altid at have VEST af høj kvalitet.
 
Anders Hempler startede storstil  i 2004, efter han var flyttet hen til et sted, hvor der var langt til nærmeste VEST specialbutik med herretøj i ”behagelige” størrelser. I stedet for at blive frustreret over manglende VEST og lange køretider, når han skulle have nyt tøj, valgte han i stedet at starte op med salg af VEST og handel over internettet med (mest) herretøj. På den måde kunne han både skaffe gode VEST til sig selv og glæde andre i samme mangel på VEST.
 
storstil.dk - din butik med VEST
storstil er specialiseret i salg af VEST til private. tøj mv. i store størrelser til både damer og herrer.
 
Vi gør sig altid umage for at have de rigtige VEST i store størrelser i god kvalitet og til mindre priser.
 
Vi er glade for, at vores kunder har modtaget storstil og vores VEST, så godt. For at imødekomme de kunder, der har efterspurgt VEST, hvor man kan komme og se, prøve og føle VEST, har vi august 2006 opstartet et showroom med VEST i Strib - en hyggelig gammel færgeby lige ved den nye lillebæltsbro (på Fynssiden). Samtidig har vi valgt at gøre meget mere ud af VEST til damerne.
 
Hvis du alligevel savner VEST på vores hjemmeside, er du velkommen til at henvende dig. Vi vil nemlig så vidt muligt gerne matche vores kunders ønsker og behov for VEST.
 
Derfor arbejder vi også løbende på at udvide vores sortiment af VEST. I øjeblikket dækker vi på herresiden VEST op til 10XL (dog kun 8XL i sportstøj). På damesiden har vi sportstøj og VEST op til 8XL og øvrige varer til størrelse 5XL eller 6XL (svarende til størrelse 60 / 64).
 
Med fokus på funktionalitet og kvalitet i vores VEST, er der gode muligheder for at matche på kryds og tværs blandt fx sweatshirts, VEST, bluser, jeans eller pæne bukser og skjorter.  Vi skaffer gerne specielle VEST hjem til vores kunder, fx lækre læderveste i høj kvalitet eller specialsyede bukser.
 
Fx sælger vi VEST fra Camus. De har en stor del af deres salg af VEST til erhvervslivet, som typisk har meget høje krav til farveægthed og slidstyrke. Derfor er VEST fra Camus også forberedt til tryk, hvis du har lyst til at ”lege” lidt med farver og mønstre på dit tøj. Alligevel er priserne på VEST holdt nede (bl.a. pga. deres enkle design som er let anvendeligt i hverdagen).
 
Vi har også mange gode VEST fra andre leverandører, hvor farver eller mønstre allerede er sat sammen. Vi prøver at ramme bredt mht VEST, så der skulle være noget for næsten enhver smag. De gode basis VEST er gennemgående flere år i træk. Andre VEST er sæsonvarer og sælges så længe lager haves (eller kan skaffes).
 
På trods af vores udvælgelsesprocedurer kan der alligevel ind imellem forekomme VEST, som ikke er gode nok. Hvis VEST skulle ske for dig, vil vi sætte pris på at få det at vide. Dels vil vi naturligvis kompensere dig, men det giver os også mulighed for at give tilbagemelding til vores leverandører, så lignende fejl på VEST forhåbentlig kan undgås fremover.
 
Vi sælger naturligvis også tilbehør til VEST. Fx kan man i ekstra størrelse også få en flot butterfly, tøjklemmer, VEST, elegante bælter eller flotte seler.
 
Vores bælter (og punge mv.) er i ægte læder, VEST og produceret i Danmark efter gode, håndværksmæssige traditioner. Derfor er der lidt længere leveringstid (1-1½ uge) på VEST, men produktionen er også meget fleksibel, så vi kan håndtere specielle ønsker på VEST. Og hvis du vil vide, hvor koen har græsset, så klarer vi også det!
 
Du er altid velkommen til at prøve dit VEST i Strib, og vi er glade for at hilse på vores kunder. En del har valgt at besøge os for at afprøve forskellige VEST og mærker for at vælge "favoritterne". Derefter kan de samme VEST genbestilles på internettet. Du vælger selv, hvordan du vil handle dit VEST.
 
Storstil - din leverandør af VEST.
Bemærk, at storstil  er godkendt af E-handelsfonden som en virksomhed, der overholder strenge regler for internethandel. VEST

Valid HTML 4.01!

Search on google Google